CYBER RATING

Wat is CYRA

CYRA maakt digitale weerbaarheid bereikbaar voor ondernemers. Het is de nieuwe standaard die u helpt om digitaal weerbaar te worden. U groeit met ons self assessment en de certificering naar een aantoonbaar hoger niveau van digitale weerbaarheid. Belangrijk voor uzelf,  collega’s en klanten. CYRA werkt samen met branches en sectoren om hulpmiddelen te maken die aansluiten bij uw onderneming. Zo brengen we digitale weerbaarheid dichtbij. Ontdek uw route naar digitale weerbaarheid en start vandaag nog met het self assessment.

MKB Cyber Campus is mede initiatiefnemer van CYRA

CYRA is ontwikkeld door Cyber Weerbaarheidscentrum Brainport, ASML, TÜV Nederland en MKB Cyber Campus. Meer informatie vindt u op de website van CYRA.

Onze visie op certificering

De MKB Cyber Campus is er om het bedrijfsleven en in het bijzonder het MKB digitaal weerbaar te maken voor cybercriminaliteit. Als leerwerkbedrijf kunnen onze studenten in opleiding onder deskundige begeleiding de Cybersecurity van bedrijven vergroten. De MKB Cyber Campus werkt hierbij samen met ICT-bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. De MKB Cyber Campus heeft de visie dat MKB bedrijven een cruciale maatschappelijke rol vervullen en dat het, vanuit dit maatschappelijk perspectief, van groot belang is dat ondernemers digitaal weerbaar zijn. Vertrouwen is daarbij het sleutelwoord. Om dit te realiseren wil de MKB Cyber Campus een certificering ontwikkelen voor MKB-bedrijven die daarmee aan een vastgestelde norm van digitale weerbaarheid voldoen. Lees verder

Voor meer informatie en begeleiding bij het self-assessment neemt u contact op met Erik Miedema.

Digitaal weerbaar nieuws Nieuws

Zoeken