MKB IT Cyberscan

Start hier de cyberscan

Welkom bij de MKB IT Cyberscan

De MKB Cyber Campus is een kennis- en testcentrum voor het MKB op het gebied van Cybersafety. De MKB Cyber Campus is opgericht om het bedrijfsleven en in het bijzonder het MKB beter weerbaar te maken tegen cybercriminaliteit. Deze scan is daarom ontwikkeld voor ondernemers in het midden- en Kleinbedrijf.

Waarom deelnemen?

Er zijn vele mogelijkheden om uw  bedrijf stil te leggen. Als u onvoldoende digitaal beveiligd bent, kunnen cyberactivisten uw bedrijfsvoeringf eenvoudig beïnvloeden of namens uw bedrijf bestellingen plaatsen. Wilt u dat digitale risico lopen?

Wat heeft u eraan?

Deze scan biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de digitale weerbaarheid van uw bedrijf. Het laat zien hoe u er globaal voor staat en zet u wellicht ook aan tot nadenken over bepaalde punten. Na afronding van de vragenlijst ontvangt u via de mail een beknopt rapport met aanbevelingen om uw computersysteem digitaal veilig te maken en houden. Hierover hebben we uiteraard contact om u desgewenst op weg te helpen verbeteringsacties uit te voeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nienke Hoeksma

Digitaal weerbaar nieuws Nieuws

Zoeken