Nieuws | MKB Cyber Campus

MKB Cyber Campus geeft lezing op Nationaal Congres Cybercriminaliteit

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) organiseert het congres “Eén front tegen (cyber)criminaliteit”. Het congres vindt plaats op maandag 27 juni van 10.00 tot 17.00 uur in Tivoli Vredenburg in Utrecht. De MKB Cyber Campus is door het Digital Trust Center (DTC) gevraagd een lezing te houden over de ontwikkeling van de digitale weerbaarheid in het MKB.

Het congres is een samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Politie. En is bedoeld voor beleidsadviseurs van de overheid en van brancheorganisaties, veiligheidsadviseurs en projectleiders van publiek-private samenwerkingsvormen (PPS).

“We zijn trots dat we onze visie mogen delen met honderden beleidsmakers uit heel Nederland. Als belangrijke hub van het Digital Trust Center (DTC) en het Platform Veilig Ondernemen (PVO) constateren wij dat de overheid de digitale weerbaarheid van MKB’ers steeds meer onder de aandacht wil brengen. Dat wij op dit nationale congres onze expertise kunnen delen, is daar een mooi voorbeeld van”, zegt Erik Miedema, directeur MKB Cyber Campus.

20180711tivoli_vredenburg_by_michiel_ton_lr
Digitaal weerbaar nieuws Nieuws

Zoeken