Voor het onderwijs bieden wij de volgende mogelijkheden:

Lespakket:

 

 • Digitale basisvaardigheden (Doelgroep: leeftijd 10-17 jaar)   
  Lespakket van 20 weken waarin we kinderen alle moderne IT-basisvaardigheden leren. Denk hierbij aan: Programmeren, Cybersecurity, digitale voetafdruk en Basis-IT.
 • Basisvaardigheden gebruik Office-applicaties (Doelgroep: leeftijd 10-17 jaar)
  Een dynamische training om de basisvaardigheden van de verschillende Office-applicaties onder de knie te krijgen. Sspeciaal ontworpen voor jongeren van 10-17 jaar! Leer de kneepjes van o.a. Outlook, Word  en PowerPoint. Ontdek hoe je e-mails beheert en indrukwekkende presentaties maakt.
 • Programmeren (Doelgroep: leeftijd 10-17 jaar)
  Programmeren stimuleert kritisch denken, creativiteit, en probleemoplossend vermogen. Het helpt kinderen begrijpen hoe de technologie onder onze digitale samenleving werkt. Daarom bieden wij ook korte lesprogramma’s aan waarin we kinderen de basis leren van programmeren.
 • Cybersecurity (Doelgroep: leeftijd 14-17 jaar)
  Cybersecurity les voor kinderen is belangrijk omdat het ze leert om veilig online te bewegen. Het helpt hen begrijpen hoe ze persoonlijke informatie moeten beschermen, sterke wachtwoorden moeten gebruiken, en verdachte activiteiten kunnen herkennen. Door deze kennis ontwikkelen kinderen goede digitale gewoonten

Trainingen

 

 • Digitaal veilig werken (Doelgroep: werknemers)           
  Tijdens deze training helpen we werknemers digitaal weerbaar te worden. Dat doen we door ze bewust te maken van online gevaren, onder meer door te laten zien hoe hackers gebruik maken van werknemers om een bedrijf te hacken. Ook leggen we uit hoe werknemers online gevaren kunnen ontdekken. En vooral: wat ze zelf kunnen doen om veilig online te werken.
 • Cybersecurity
  Cybersecurity training is belangrijk omdat het je leert hoe je jezelf en je gegevens beschermt tegen digitale bedreigingen zoals hacking en phishing. Met deze kennis kun je veilig omgaan met technologie en risico’s verminderen. Deze training helpt bedrijven om datalekken en reputatieschade te voorkomen en veilig te bewegen in de digitale wereld.
 • Pentesten
  Het doel van een penetratietest (pentest) is het opsporen van mogelijke beveiligingsrisico’s. Ons team kan op websites een pentest uitvoeren. Dit doen we helemaal op maat. De methodiek hangt af van de wensen van de opdrachtgever. Een mogelijkheid is bijvoorbeeld een blackbox pentest. Dit houdt in dat van tevoren geen inhoudelijke informatie is gedeeld over het doelwit. Onze pentesters zullen zelf de nodige informatie proberen te achterhalen.
  Wanneer we alle informatie verzameld hebben, maken we een rapport. In dit rapport staan de bevindingen en een advies over mogelijke verbeteringen.
Digitaal weerbaar nieuws Nieuws

Zoeken