HISWA-RECRON Cyberscan

Start hier de cyberscan

Welkom bij de HISWA-RECRON Cyberscan voor watersport/recreatiebedrijven

Deze scan krijgt u aangeboden door de Gemeente Súdwest-Fryslân, Fryske Marren en
HISWA-RECRON. De scan wordt uitgevoerd door de MKB Cyber Campus.

De MKB Cyber Campus is een kennis- en testcentrum voor het MKB op het gebied van Cybersafety. En is opgericht om het MKB in onder andere de watersport/recreatie sector beter weerbaar te maken tegen cybercriminaliteit. Deze Cyberscan is daarom ook specifiek ontwikkeld voor de watersport/recreatiebedrijven.

Waarom deelnemen?

Er zijn vele mogelijkheden om uw watersport/recreatiebedrijf stil te leggen. Als u onvoldoende digitaal beveiligd bent, kunnen cyberactivisten uw bedrijf eenvoudig beïnvloeden of zelfs tot stilstand brengen. Wilt u dat digitale risico lopen?

Wat heeft u eraan?

Deze scan biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de digitale weerbaarheid van uw watersport/recreatiebedrijf. Het laat zien hoe u er globaal voor staat en zet u wellicht ook aan tot nadenken over bepaalde punten. Na afronding van de vragenlijst ontvangt u via de mail een beknopt rapport met aanbevelingen om uw computersysteem digitaal veilig(er) te maken en houden. Hierover nemen we contact met u op om te helpen verbeteringsacties uit te voeren. Wij gaan daarbij zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld maar uitsluitend gebruikt voor onderzoek. Wij werken conform de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. U kunt onze Privacyverklaring terugvinden op onze website www.mkbcybercampus.nl/privacy.

Mocht u meer informatie wensen over deze scan en onze aanpak dan kunt u contact opnemen met:
Jan Ybema               – HISWA-RECRON
Nienke Hoeksma    – MKB Cyber Campus

Digitaal weerbaar nieuws Nieuws

Zoeken