Agro Cyberscan

Start hier de cyberscan

Welkom bij de Agro Cyberscan voor de agrarische sector

De MKB Cyber Campus is een kennis- en testcentrum voor het MKB op het gebied van Cybersafety. De MKB Cyber Campus is opgericht om het bedrijfsleven en in het bijzonder het MKB in de agrarische sector beter weerbaar te maken tegen cybercriminaliteit. Deze scan is daarom ook specifiek ontwikkeld voor de agrarische sector.

Waarom deelnemen?

Er zijn vele mogelijkheden om uw agrarisch bedrijf stil te leggen. Als u onvoldoende digitaal beveiligd bent, kunnen cyberactivisten de temperatuur in uw kippenstal eenvoudig beïnvloeden, melkrobots herprogrammeren of namens uw bedrijf bestellingen plaatsen. Wilt u dat digitale risico lopen?

Wat heeft u eraan?

Deze scan biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de digitale weerbaarheid van uw bedrijf. Het laat zien hoe u er globaal voor staat en zet u wellicht ook aan tot nadenken over bepaalde punten. Na afronding van de vragenlijst ontvangt u via de mail een beknopt rapport met aanbevelingen om uw computersysteem digitaal veilig te maken en houden. Hierover hebben we uiteraard contact om u desgewenst op weg te helpen verbeteringsacties uit te voeren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nienke Hoeksma.

Digitaal weerbaar nieuws Nieuws

Zoeken