Bouwend Nederland Noord

Nieuws | MKB Cyber Campus

19.3 Bouwend Nederland en cybersecurity

Bouwend Nederland Noord nodigt haar leden uit voor de bijeenkomst Digitalisering op 19 maart 2024 van 15.00 uur tot 17.00 uur in Haren. . De bijeenkomst staat in het teken van cybersecurity en digitale weerbaarheid.

Cybersecurity en digitale weerbaarheid zijn termen die de laatste jaren steeds vaker in het nieuws zijn. En dat is niet zonder reden. We zijn met elkaar steeds afhankelijker geworden van digitale systemen, websites, webshops en bijvoorbeeld software in de cloud. Dat heeft natuurlijk veel voordelen, maar er zijn ook risico’s. Nienke Hoeksma en Erik Miedema van MKB Cyber Campus vertellen over de toenemende digitale gevaren en hoe je je als bedrijf hier tegen kunt bewapenen.

Weet jij namelijk welke gegevens van jou zichtbaar zijn wanneer je verbinding maakt met een WiFi punt en welke kwetsbaarheden dit met zich mee brengt? Erik en Nienke laten het je zien! Ook nemen zij een ethisch hacker mee die precies kan vertellen hoe makkelijk het kan zijn om bij een organisatie binnen te komen.

Programma
14.45 – 15.00  Inloop met koffie/thee
15.00 – 17.00  Inhoudelijk programma met tussendoor pauze
17.00 – 18.00  Borrel

Locatie
De Rietschans
Meerweg 221
9752 XC Haren

Aanmelden
Aanmelden kan eenvoudig door op onderstaande button te klikken. We hopen je te zien op 19 maart!

Klik hier om je aan- of afmelding door te geven

 

Digitaal weerbaar nieuws Nieuws

Zoeken