Hoe digitaal weerbaar ben jij als horecaondernemer?

Aanmelden
Nieuws | MKB Cyber Campus

26.3 Digitale weerbaarheid in de horeca

Horecaondernemers doen veel werkzaamheden digitaal: bestellingen, afrekenen, reserveringen en de administratie om maar een paar voorbeelden te noemen. Dat heeft gevolgen voor de bedrijfsvoering. Net als de deur goed op slot doen, is het ook belangrijk dat je je digitale omgeving beschermd.

Cybercrime, 1 op de 5 ondernemers krijgt er helaas mee te maken. En dat heeft vaak grote gevolgen: je raakt grote geldbedragen of al je gegevens kwijt. In sommige gevallen wordt zelfs je hele bedrijfsvoering platgelegd. Hoe zorg je er als horecaondernemer voor dat je bedrijf digitaal weerbaar is? Wat zijn de risico’s en hoe zorg je ervoor dat je de juiste maatregelen neemt? Daarom slaan Platform Veilig Ondernemen Noord-Nederland, MKB Cyber Campus en Koninklijke Horeca Nederland (FR/GR/DR) de handen ineen.

Gratis interactieve bijeenkomst en scan
Tijdens de bijeenkomst op 26 maart stelt Platform Veilig Ondernemen zich voor en aansluitend geeft MKB Cyber Campus een presentatie en deelt digitale tips en trucs waar je gelijk mee aan de slag kunt om jezelf weerbaar te maken. Ook krijg je na afloop de mogelijkheid om gebruik te maken van de gratis cyberscan, die in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is ontwikkeld.

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden is verplicht. Wees er snel bij, het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Vragen
Heb je vragen of opmerkingen of wil je je aanmelding wijzigen? Stuur dan een mail naar info@pvo-noordnederland.nl

Digitaal weerbaar nieuws Nieuws

Zoeken