MAKELAARS cyberscan

Doe de Makelaars cyberscan

Welkom bij de makelaars cyberscan,

Deze scan wordt uitgevoerd door de MKB Cyber Campus. De MKB Cyber Campus is een kennis- en testcentrum voor het MKB op het gebied van Cybersafety. Deze Cyberscan is daarom ook specifiek ontwikkeld voor makelaars.

Waarom deelnemen?
Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf stil te leggen. Als u onvoldoende digitaal beveiligd bent, kunnen cyberactivisten uw bedrijf eenvoudig beïnvloeden of zelfs tot stilstand brengen. Wilt u dat digitale risico lopen?

Wat heeft u eraan?
Deze scan biedt u de mogelijkheid om meer inzicht te krijgen in de digitale weerbaarheid van uw bedrijf. Het laat zien hoe u er globaal voor staat en zet u wellicht ook aan tot nadenken over bepaalde punten.

U ontvangt gratis een beknopt rapport met aanbevelingen
Na afronding van de vragenlijst ontvangt u via de mail een beknopt rapport met aanbevelingen om uw computersysteem digitaal veilig(er) te maken en houden. Hierover nemen we contact met u op om te helpen verbeteringsacties uit te voeren. Wij gaan daarbij zorgvuldig om met uw gegevens. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld maar uitsluitend gebruikt voor onderzoek. Wij werken conform de Wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. U kunt onze Privacyverklaring terugvinden op onze website www.mkbcybercampus.nl/privacy.

Of lees ons achtergrondverhaal in de Leeuwarder Courant

Met vriendelijke groet,
MKB Cyber Campus

Digitaal weerbaar nieuws Meld je aan

Zoeken